Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой пробвал ли да си сложи диодни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз лично съм най-доволен от кул-блу на осрам. А за габаритите съм с китайски диодни и вече 8 месеца не са мръднали.
    Колкото до диодните за stop&tail, взех от един колега такава с 12 диода и въобще не усетих разлика. Сега съм с едни 24 диодни (1 ред - 18, 2 ред - 6) от ебей - 4.5 паунда комплекта и светя доста по ярко
    А относно ксенона, не ми се инвестира толкова, но пък от ебей съм поръчал сега едни 100W.. поне по мнения на други са много ярки (само дето са забранени де), че като ги тествам ще пиша пак
    Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

абе те 100 ватовите са много ярки само че ще ти нагори ел. инсталацията и ще ти се стопят рефлекторите от тях. после ще си търсиш нови фарове.
      точка

Comment

Колега аз съм със сину диоди и не съжалявам..Направих го,защото сложих ксенон(6000к) и ме дразнеше жълтата светлина...А относно полицайте-да правят проблеми....Качил съм една снимка(не се вижда добре,но ще направя други скоро)Успех!
        Attached Files

Comment

колеги, днес си сложих на късите и дългите osram night breaker, някой да има вече впечатления от тях? а и да питам за тия диоди, в Русе няма от каде да си ги закупя освен от "бит пазар"......, а от там малко ще са ми съмнителни, та незнам от каде да си закупя....някой ако има идея нека сподели!!!

Comment

Първоначално публикувано от tito Покажи съобщение
            колеги, днес си сложих на късите и дългите osram night breaker, някой да има вече впечатления от тях? а и да питам за тия диоди, в Русе няма от каде да си ги закупя освен от "бит пазар"......, а от там малко ще са ми съмнителни, та незнам от каде да си закупя....някой ако има идея нека сподели!!!
            Страхотни крушки са. Аз лично с тях виждах много по-хубаво пътя нощем отколкото с китайския ксенон преди това. Има само една подробност - отвреме навреме си проверявай клемите към крушката и рефлектора да не се разхлабят, че да изгори такава скъпа крушка боли доста Незнам даже дали не може да се измисля някаква твърда връзка
            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Аз от близо две години сам с night breaker на дългите и за мен това е крушката, която може да над свети ксеноните на късите, иначе все едно нямаш дълги.
              Чувал сам, че не са подходящи за къси, но това си твърдение не мога да го подкрепя с факти
              Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
              sigpic
              http://vbox7.com/play:884c5234
              http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

ogi100, някакви снимки имаш ли за сравнение на ксенона и тая светлина?

Comment

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
                  Аз от близо две години сам с night breaker на дългите и за мен това е крушката, която може да над свети ксеноните на късите, иначе все едно нямаш дълги.
                  Чувал сам, че не са подходящи за къси, но това си твърдение не мога да го подкрепя с факти
                  Я сподели за тези крушки на дългите светлини ,че моите са жълти и много дразнят.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

ogi100, някакви снимки имаш ли за сравнение на ксенона и тая светлина?
                    Ами не за съжаление, не съм правил подобни фотографии.
                    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

D-I-V-A-K-A имаше такива и често го бъркаха, че е с ксенон, но това определено не е отрицаетлна черта. Страхотни крушки са. Светлината им е прилично бяла, но не и прекалено остра. Чудесна крушка, но пък и цената им в подобаваща.
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Тия дни ще си поръчам от ebay osram night breaker plus по един комплект H7 и H1 за късите и дългите, че тука много скъпо ги намирам.
                        Alfa 156, 2.0 TS
                        VW Vento 1.8- Бившата
                        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Аз съм с Night Breaker Plus на късите, обаче не виждам много разлика с обикновените крушки. Заставали сме един до друг аз и един колега пак със 145 и няма голяма разлика... Да светят по-бяло, но чак да цепиш мрака.... Абе стават

P.S. Мога да снимам някоя вечер как светят.
                          Last edited by error145; d.m.y г., 23:39.
                          sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

Според мене ксенона си заслужава, пробвах разните му там найт брейкъри и разни вижъни и най-доволен оставам от ксенона- само, че препоръчвам по-жълт цвят. Аз съм с 6000к (най-често срещания син цвят) и мога да кажа, че като валне дъждец и пред мене става тъмно, докато 4000к и 5000к са по-жълти и на мокро светят по-добре, другото е, че не бият на очи. Хубаво е да се слагат на фарове с лупи, защото при лупите крушките са зад рефлектора и наистина не вадят очи- питал съм много хора и всички казват, че не ги заслепявам, лошото е при фарове без лупи, чиито рефлектори блестят брутално. Има и друг момент- куките щели да махат ксеноните (слагани допълнително) та мисля да скрия баластите и да видиме как ще докажат, че не са оригинални
                            145 1.6 boxer
                            146ti

Comment

Първоначално публикувано от shagrath Покажи съобщение
                              Според мене ксенона си заслужава, пробвах разните му там найт брейкъри и разни вижъни и най-доволен оставам от ксенона- само, че препоръчвам по-жълт цвят. Аз съм с 6000к (най-често срещания син цвят) и мога да кажа, че като валне дъждец и пред мене става тъмно, докато 4000к и 5000к са по-жълти и на мокро светят по-добре, другото е, че не бият на очи. Хубаво е да се слагат на фарове с лупи, защото при лупите крушките са зад рефлектора и наистина не вадят очи- питал съм много хора и всички казват, че не ги заслепявам, лошото е при фарове без лупи, чиито рефлектори блестят брутално. Има и друг момент- куките щели да махат ксеноните (слагани допълнително) та мисля да скрия баластите и да видиме как ще докажат, че не са оригинални
                              Колега как кука ще те накара да си отвориш капака и мога да ти гарантирам че 6 000 свети бяло а относно габаритите аз съм такива от 2 години не дали фира все още преди да ги купя сменях диоди през седмица 2 преди няколко дена най-накрая престигнаха и така чаканите нови лампи от китай за ксенончето напрово си му заспаха да се похваля и аз вече с 12 000К
                              Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

Първоначално публикувано от Dikata_BG Покажи съобщение
                                ........... да се похваля и аз вече с 12 000К
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X